🙋‍♀️ Bye Bye Susu Sendu, Hello Susu Meriah!🤱

Mama ada masalah susu badan berkurang sejak akhir-akhir ini? 🤔 Jangan risau, Ma! Mama's Choice Almond Milk Booster kan ada. Ianya diperkaya dengan bahan semulajadi bagus untuk perbanyakkan pengeluaran susu badan anda! 😍 Kalau Mama nak tahu, antara bahan di dalamnya adalah DHA untuk menyokong tumbesaran otak si manja anda. 👶💗 Best, kan? Bukan susu Mama je meriah lepas ni, si manja pun makin geliga! 😉 👇 Jom beli & nikmati diskaun KAW-KAW khas untuk pengguna aplikasi theAsianparent ini! 😉 https://bit.ly/3XZuRPu

🙋‍♀️ Bye Bye Susu Sendu, Hello Susu Meriah!🤱
12 Balas

mmg leh tmbah susu ke mnum ni?sy ade consume produk momma tp xnmpk kesan yg ketara..still kne topap susu formula..ke ade kaitan ngan umur mom?mmg kalo umr dh mngkat ssu pn drop?

Ada sesapa yang dh try? Saya masuk code error

2y ago

ye error jugak

😞 masukkn code tp xdpt juga.

👍

👌

😍😍🥰

👍

👍🏼

4 sudu

woww