mama pening?

mama ad ank yg berumur 2 tahun 2 bulan dan masih mnyusu bdan..dan skng ni mama tgh mngndung ank ke2 dh 37 minggu..mama nk tanya boleh x klu sekarang mama pam susu bdan utk simpan bg c abg mnum..

2 Balas

Biasanya kalau pam susu masa preggy akan buat kita rasa contraction. Tapi awk dah 37w kan. Better bf je la kot, tapi kalau memang perlu sbb takut dia nak nyusu masa awk dah masuk wad, pam la ye

better bf dlu...mmg confirm dah ade tanda2 bersalin,then baru awak pam susu