tanda awal kehamilan

hai mama semua..mama nak tanya senggut dn cramp perut tu slah satu tnda awal kehamilan ke??sbb mama dah terlepas trikh period sllu nya mama period ontime ..dan lagi satu mama sakit bdan sesak nafas n selsema..sbb waktu mama mengandungkan anak pertma mama x rsa apa2 just muntah2 mcm org kena gastrik..boleh mma sekalian bg jwapan x?

2 Balas

Nk tau preggy ke tak, kena check upt sis. Agak agak mcm tu pun tak boleh jugak.

Biasanya pregnt tu tapi klau nak kpastian kna. Cek upt la sis

5y ago

dh blh dh ke sis..sbb lewat 2 hri dri priod..tnggu punya tnggu blum jga priod