baby aktif

Malam² dia punya aktif sampai naik krem pinggang ?? ada geng tak? Anak kuat gusti ?? #34weeks #babyboy #dueoktober

40 Balas

Sme lh Kita mlm je time tgh tido mcm main bola lak😃😂 pusing Kiri pusing kanan nk bg selesa bila dia aktif tu..tp pelik bila tgh aktif tu suami letak tgn kat perut trs xaktif 🤣kesian suami sllu tnya BBY xgrk pun..agaknye BBY tkut gn babah dia😭..Ade hrpan bila dh kluar nnt mlm2 je jaga..kne stnby #firts BBY #27week

5y ago

Hihi yeke 😘

Best nyaaa.. Btol2 nk rasa dea aktif smpai senget perot., berapa minggu ea? Sy baru 25 week., rase letop2 je dlm perot.. Kdg2 bunyi berlaga tulang.. Tp bila letak tgn blh rasa.. Suami ckp ank tgh berperang kt dlm 😅😅

5y ago

Yeke.. Hahahaga x sabar nyeee

Saya baby girl..aktif gak...selalu terjaga time tdo mlm...mngereng kanan salah...mngereng kiri salah...die nak tegak je tdo 🤭🙄esk nye g keje mata ngantuk 😩 #babyoctober #babygirl #31week

5y ago

Sama la dgan saya.. Saya dh 31week baby boy, dia punya aktif time nk tido tu lain mcm..

Anak sy pon aktif dlm perut.. Sgt aktif smp org sebelah mesti boleh perasan perut sy senget2.. Mmg sampai besar la aktif sungguh.. Xleh dok diam.. Ade je nk main itu ini.. Anak boy juga..

5y ago

Hahahaahaa ye ke, habis la 😂😂

Saya 26weeks ni.. Rase nya twins ni Berjoget2 dalam perut.. Gilir2 dorg gerak.. Sepanjang saya berjaga mesti ade je yg gerak.. Melainkan masa saya berjalan dorg senyap.. Haha

5y ago

Ayoyo tu kalau dah besar tu mesti lagi aktif 😂😂

Baby kita siang mlm pun sama aktif dia.. tak tahu la ape yg seronok sgt dok main tak benti 😂😂 Alhamdulillah la kiranye dia sihat la tu.. cume kita la yg lenguh 😅

yesss.. mmng susah lah nak tdr lagi2 bila dh jam11 ke atas.. dan satu lagi due date sma bln okt tapi tak sure bby girl kah boy.. mil ckp girl doctor ckp boy..😂😂😂

Sma due month kita.sya Pon 34 weeks.moga sama2 dipermudahkan bersalin nanti 😊. Baby aktif sangat kdg2 sampai rasa skit gak kalau dia tendang

Haa samalah skrg ne ank kdua .. Pgalaman ank 1 .waktu bby aktif tu laa waktu dia bjaga nti bila lahir . So, siap sedia😂 #babyoktober

5y ago

Alamak, ye ke habis la 😩😩

Due kite sma la sis... Sye 29/10..sma la bby berzumba dlm perut... Xtw diam. Pai sesak nafaz gak... Sakit pingang pun sama