baby aktif

Malam² dia punya aktif sampai naik krem pinggang ?? ada geng tak? Anak kuat gusti ?? #34weeks #babyboy #dueoktober

40 Balas

Sme lh Kita mlm je time tgh tido mcm main bola lak😃😂 pusing Kiri pusing kanan nk bg selesa bila dia aktif tu..tp pelik bila tgh aktif tu suami letak tgn kat perut trs xaktif 🤣kesian suami sllu tnya BBY xgrk pun..agaknye BBY tkut gn babah dia😭..Ade hrpan bila dh kluar nnt mlm2 je jaga..kne stnby #firts BBY #27week

5y ago

Hihi yeke 😘