baby aktif

Malam² dia punya aktif sampai naik krem pinggang ?? ada geng tak? Anak kuat gusti ?? #34weeks #babyboy #dueoktober

40 Balas

🙋🏻‍♀️Anak perempuan.. Dah 5 tahun berlalu.. Tetap aktif.. Kaki tangan mulut sama naik nenek dia kata.. 😂

5y ago

Hahahaha 😂

Sama Geng. Hahah. Says baru 27 weeks tapi anak macam mike tyson. Sepak saya sampai bangun every night 😂😅

Baby aktif gak malam.. Paling best kalau dia duk main2 kat area pundi kencing huhuhu... #babyoctober

Hahaha sama saya pun sis. Nak lagi bile malam lagi kuat dia wrestling. Sampai ngilu kita dibuatnya.

Saya 36wks baby girl, same jg mlm2 dia punya aktif sampai tulang rusuk pon sakit. Pusing 2 dlm perut.

Sma la...tp bby sy xkira siang atau malam sbuk berzumba kt dlm😂aktif sungguh

yeerrr same ngn sy.... mlm bkn men aktif dor kaaan.... due pon same oktober😀😀

Sme lah sye.. Siang nk tunggu dye gerak kne perati kalau leke je habiz.. Hahaha

biasala.. baby dh besar, ruang dlm sempit.. mmg terasa klu dia bergerak aktif

kita geng sis, baby first baby boy due date 09september.😍