Kisah hidup menyedihkan bersama suami curang

Assalamualaikum semua. Maaf entri ni dah macam blog pula sbb mmg panjang apa yg anda akan baca. Siapa2 free baca la. Kalau malas sokay. Saya tulis ni pun sbb dah membara2 hqti ni dgn perangai husband saya Dulu masa awal kawin, (last year), my husband didn't mind with sharing his phone's password so I took my opportunity to check everything. Guess what i found? Even when we were in relationship, dia dm girls kat ig dia in a flirty way. And some were disgusting sbb 18sx (asked for his friend's boobs pic, a blowjob etc). He never deleted his dms so bayangkan saya mmg tekun baca satu persatu sampai pukul 3 pagi. Tak puas hati, skodeng telegram pula. Ada kat archived chat, nobody in the group, just him. Tau tak apa dlm tu. Ada pics of 3 girls. A- our mutual friend, tp dia screenshot. Bukan pompuan tu bagi. B- ex of his friend, this one boomerang of her smiling (with no hijab padahal pakai tudung). Ni mmg pompuan tu yg bagi la. Yg ni tarikh nya tau tak bila? One night before kitorg tunang.waktu: 2pagi. Bayangkan la perasaan saya. C- yg ni pernah 1 intern dgn dia . Asal bertudung to sent boomerang jelir lidah freehair. Yg C ni saya ada confront marah2. Dia pun da block saya and da jelaskan kat husband saya bagai yg dia taknak apa2 masalah. Tp dia tak minta maaf pun kat saya. And i found out dia save nama saya kt fon dia "sian laki tak sayang 🤣" Pastu saya da confront husband saya, yg peliknya. Tiga2 pompuan ni mmg tak lawa tau. Bukan nk hina ciptaan allah tp saya ada mix india pakistan, my mua pun mentioned kat ig post dia makeup yg muka saya cam wardina. Bukan nk riak. Kalau korg tgk gambar pompuan3 ni, mmg tak ubah cam PATI. cam jantan tak siap pun ada. Kalau lawa, saya cakap lawa. Tu yg pelik nape dia sanggup downgrade kan diri dia. Ok about our sex life pula. Dulu kitorg active, but one fishy thing was, everytime nk bersama, dia akan tekup muka saya pakai selimut, and cuma exposed my butt je (doggy position). Even missionary position pun dia akan tekup gak muka saya. Tau tak dia tgk apa? Tgk phone dia. Gambar tiga betina tu. Kantoi then mintak maaf. Ever since then, saya jijik dgn husband saya. Bila dia sentuh2, nk bersama, hati saya berdebar sbb rasa nak tampor. Benci sgt dgn dia. Dia cakap i love you, saya tak balas balik. Even dia dah nangis2 minta maaf dgn saya. Tp takleh compare masa saya nangis confront dgn dia. Sampai kena panic attack. Sbb saya mmg ada asma. Saya ingat saya da nak mati mqsa tu. Sbb betapa kita trust dia, tp jumpa dark side dia yg jijik hina cmtu Ada tak experience dgn suami curang kt sini? Apa korg buat untuk hilangkan benci kat suami eh. Saya layan dia skrg nak tak nak. Tp dia tetap pujuk. Tp mmmg da tawar hati siot. Rasa jijik dgn fetish dia dgn ugly bitches. P/s: saya bukan buka ruang untuk semua aibkan suami ya. Tp saya kalau tak luah, saya tak tau cane nk handle relationship kitorg. Rasa depress nak mati da ni. Apa cara korg handle suami yg kononnya nampak baik sgt, caring kaw2, baby2kan korg, manjakan korg. Rupanya takde nafsu pun kat korggggg Btw skrg ni saya tgh pregnant anak 1st 5 bulan masuk 6, sbb tu la saya depress sgt2 bila terfikir hubungan ni.

7 Balas

I'm so sorry you're going through this sis. tengah preggy pulak ya Allah tak dapat bayang perasaan tu mcm mana. saya dulu pun break dengan ex sebab kes curang. saya bersyukur sangat dapat tahu sebelum ada apa2 ikatan. lepas kantoi, minta maaf nangis2, then buat lagi. siap dah pernah tidur dengan perempuan lain. dengan saya konon lah jaga ikhtilat. memang lepas tahu dia dah tidur dengan perempuan lain, perasaan saya sama macam sis. saya jadi jijik sangat dengan dia. saya cuba maafkan dia, tapi rasa jijik, rasa tak boleh percaya dia tetap tak boleh hilang. in the end saya decide untuk clash. bukan sebab tak sayang, tapi sebab saya dah tak boleh percaya dia. in the end dia kahwin dengan perempuan yang dia dah pernah tidur sekali dulu tu, yang dia kata dia dah tak contact etc tu, iaitu kawan saya juga. nasihat saya, kalau sis boleh stay dan baiki, cuba usaha untuk baiki sis. jumpa marriage counselor, bersama2. especially kalau dia belum pernah bersama dengan perempuan lain, mungkin masih boleh dibaiki perangai tu. kalau dah usaha sehabis mungkin, dan tak boleh buang rasa jijik dan rasa tak selamat dalam relationship sendiri tu, mungkin berpisah tu cara terbaik. btw, dia tukar pw phone dan makin berahsia dengan sis is not a good sign. kalau betul dia dah insaf, kenapa nak berahsia lagi pasal phone tu?

6mo ago

some guys memang boleh betul2 berubah. seeloknya sis bawa dia jumpa marriage counselor sama2. dan mungkin perlu untuk ada sesi kaunseling secara individu juga. boleh jadi apa yang jadi tu buat sis trauma. dia pun mungkin perlukan bimbingan untuk apa2 masalah lain. kalau boleh elok dengan kaunseling, dan dengan bimbingan tu bantu korang teruskan hidup bersama, apa salahnya kan?

kadang pelik juga dgn org lelaki nie. dia punya taste lain, tapi kenapa cari isteri xkena dgn taste dia lepas tu buat isteri sampai mcm tu. yg suka downgradekan diri tu pun satu hal juga. memang menjijikkan laa suami mcm nie. kalau rasa xbernafsu sbb xkena selera, lepaskanlah isteri tu dgn cara yg baik. nie tak, tiap kali bersama dgn isteri, dia bayangkan dia bersama org lain (sebenarnya berdosa tau). cari laa yg sesuai dgn taste dia tu. sis cuba slow talk cakap dgn husband. kalau dia betul² berubah dan insaf, bleh laa cuba² maafkan dia.

I yg baca pun I feel like YUCKSSS... What the hell on earth he want... If he want that 3 bitches, go for it.. Let go of u.. I just didn't know. Kalau I, I x mampu nk hadapi semua nie. How on earth he downgraded u to that kind of bitches. Sorry. No more 2nd chance, 3rd chance or no more chances. WE ARE DONE! U should feel sorry to urself n move forward. Ada lagi lelaki yg better yg akan muliakan diri dan darjat diri u. Dr u maafkan this kind of lowest casta man, better u move on with ur own life without this cheapest men.

6mo ago

saya faham sis pun marah. bayangkan la apa yg saya telan sorg2. duk berjauhan dari fam. takde sape nampak saya slalu nangis. tp dia cam da berubah, no social media anymore, i made sure of that. layan saya baik sgt mmg org tgk macam sweet couple. tapi tu lah. still teringat

Ntah la sis.. sye memg x bley terima.. yg psl gmbr tu sis bru tw lps kwen ke? Sblum kwen memg sis x tw lgsg ke psl kgatalan dia tu? Klu sye, sye x kan kwen.. sye yg bce nie pun rse nak marah je x tw la ape jd klu sye kt tmpt sis.. Maybe kantoi kali ptame tu pun sye da tgglkn dia..

6mo ago

eh silap. gambar bukan before but after

TERSANGATLAH KOTOR JIJIK YOUR HUSB BUAT CMTU MEMANG PATUT U BENCI AND JIJIK DGN DIA !!!! Allahuakbar sis fikir elok2 tenang2 and buat lah keputusan yang baik untuk u and ank dlm perut ok !!! Semoga dipermudahkan urusan u dgn baby dlm perut ya

6mo ago

sis, klu laki da gatal, bini hot meletops pun tetap gatal.. its not ur fault..

Semoga sis tabah hadapi ujian ni. Orang lelaki ni kadang bila dah hilang baru nak menyesal 🥺

sye phm ur feelings. try 2 forgive sisss. die myesl tu sye rse

6mo ago

saya dh try nk maafkan. tp bila terfikir tu rasa hampa sgt2. maybe sbb dulu sayang dia 100%. skrg ni mehh. saya tak ikhlas pun dgn dia. dia buat baik, saya acah2 je tp saya tak redha. sbb ayah saya dulu curang jgk. banyak kali minta maaf, buat lagi, lagi dan lagi. so saya assume yg curang mmg takkan berubah. cuma saya ugut dia. kalau dia buat lagi, saya akan kantoikan kat kawan perempuan dia tu yg dia save gambar pompuan tu buat bahan dia lps nafsu. skrg dia dah tukar password phone dia and sorok2 nk buka dpn saya. 1 apa saya tak tau dah