32weeks

malam tadi x bole tido.. sakit belakang kat tulang belikat tu.. normal ke jd camtu mommies?? sampai suruh suami urut sapu minyak angin kat situ.. baru la bole tido.. kul 4 pagi jugak la baru lena

2 Balas

normal sis.... tu baru tulang belakang.... belum sakit area kelengkang n dkt kawasan kemaluan...... tapi semua tu kenangan... bukan semua ibu n wanita merasa tau..... sabar ya

5y ago

yeke sis.. slalu oke je tido.. mlm td mmg x tahan betul rasa.. kat miss v pon dh rase ngilu2