Urut belikat belakang

Saya 35minggu 4 hari. Suami saya dikata rajin jgk mengurut saya. Malam tadi dia urut kawasan belikat saya dan belakang lepastu pagi ni tetek saya sakit(proses susu kot) . Takpe ke urut kawasan belikat tu sbb saya sakit sgt. Sbb kan kawasan belikat tu kawasan untuk lancarkan susu 😅😅 Takpe ke? Takut beranak awal pulak.

1 Balas

jangan urut kuat2 sangat. cukup sekadar nak rasa kurang lenguh and bagi darah jalan lancar je u