ya Allah berilah aku kesabaran

Malam ni betul2 rase nak marah sgt . .dkt dlm group tu sepatuk nya bgi sokongan bkn main cakap cam tu je . .fk lah perasaan orang. .kalau xthu nak cakap ape cakap je amin . .dah orang tulis msj tu mendoakn untuk mendapatkan rezeki zuriat . .bkn nya orang x bersyukur dgn rezki yg ada . .semua orang thu lah bb hukum hakam ni. .ya allah terase sangat lau sentuh sal zuriat ni. .kadang2 kita tgk orang mengandung pun kita blh jatuh air mata dgr je orang terdkat bersalin kita tumpang gembira sampai mengalir air mata ckap dalam hati ya Allah semoga lepas ni giliran aku . .tp manusia ni xkan fham perasaan orang yg lambt dikurniakan zuriat. .????

31 Balas

Bersabar la kak , mulut netizen skrg mmng menjadi" ,tu tk kena batang hidung sndiri x kena kt anak cucu cicit dorng nnti , sabar yeh , semoga akak dikurniakan rezeki walaupun bukan tahun ni ,tahun akan datang inshallah , amin🤗

4y ago

Tq sis mendoakan sy semoga Allah membalas dengan kebaikan amin2