33weeks5days

makin sarat makin susah nk tido malam . . siang asyik nak tidur je...

1 Balas

yup agreed..bila dah sarat semua posisi rasa x selesa..but still kena get enough sleep..mcm saya,suka letak bantal byk2 and letak bantal dekat kaki supaya tinggi sikit..anyway take care dear..😊

5y ago

yaa sis sya pun bgitu letak bantal kiri kanan dan kaki stiap mlm bgitu lah sya mncari posisi yg selesa smpai tetido...tapi sejak 30week keatas ni pagi dlm kol6 or kol7 mcm tu bru dpt tido nk paksa mcm mna pun ttap xbole lelapkn mata...