Baby dah jarang tidur siang

Baby usia sebulan lebih dah tapi makin lama makin kurang tdur siang..nasib malam baby dh jarang bangun..tdur siang baby paling lama 10minit pastu bangun nk susu.. trtidur jap pastu bangun nk susu..tu tanda ibu kurang susu ke.. baby asyik nk susu je😢

3 Balas

rasanya bukan sbb susu kurang ni, kalau susu ibu kurang, boleh tgok dari najis, kuantiti n kekerapan air kencing n berat dia. kadang2x dia nak nyot2x je tuh.

10mo ago

nyot2 tu apa ya 😅

Sama mcm baby sy.. tggl 2mggu nak masuk 2bulan. Jarang tidur siang tp sy paksa dgn cara bdukung.. klu letak atas tilam xsampai 5mins da bangun 🥲

10mo ago

betul tu sy pun sama jgk

Sama dengan baby sy seminggu lagi nak masuk 2 bulan kalau letak atas tilam ja mesti menangis2 terpaksa kena dukung ja la 😢