Mak Tak Berpengalaman Shopping

Makin lama makin meningkat harga total tu. Ni lah mak tak berpengalaman. #3moremonthstogo

Mak Tak Berpengalaman Shopping
29 Balas

takpela beli sikit sikit tak rasa sgt duit keluar, lagipun list kita bukan banyak pun cuma brg baby mmg mahal skrg, kena survey byk tempat kan hehehe

Sekrg byk kedai baby tgh sale. Mungkin leh tgok kat kedai baby gak. Sy beli brg baby +set katil baby + tilam + breast pump kat 2.5k ++ gak la

Samalahh.. tapi bila nak beli husband pulak tak kasi beli, katanya nak gi cari sendiri.. kita dah gedik tangan nak tekan checkout

Beli barang baby better g cari sndri dkt mall or baby shop. Kdg2 dorg de offer, jimat sikit. Beli yg penting2 jer dulu.

Mungkin sis bole survey dlu dkt shoppe n kedai bby. Xpon pegi time expo bby ke.. Kalo smua bli dkt shoppe pon kdg xmembntu lngsg

Boleh cari yang lagi murah tu & jimat lagi banyak. Jangan tengok pada brand saja. Saya haritu 600 dapat beli macam macam dekat shopee

5y ago

Sama sama. Selagi boleh jimat, kita jimat. Bila jimat, duit yang lain tu boleh kita topup barang lain 🤗🥰

Ade tgk kat kedai ibu manja.. Ade cwgn semenyih dgn gombak.. Tgk kat fb kedai tu post mcm murah2..tgh sales..

Beli yg penting yg betul2 nk guna je sis... Nnti beli2 takut x guna pulak...bazir je... Anak cepat besar

Sy shopping nak gila dekat anakku pun baru rm200 😅 Tp tak termasuk breast pump la

cukup la tu,,, baby ni cpt membesar,,, nanti membazir plk😁