Mak Tak Berpengalaman Shopping

Makin lama makin meningkat harga total tu. Ni lah mak tak berpengalaman. #3moremonthstogo

Mak Tak Berpengalaman Shopping
29 Balas

saya beli sikit² dulu so tk teruk sangat 😅😅

beli kat mall atau barang qq baby situ murah2..

1st bby sy rsa klu rm500 xkn ckup..brg mhl skrg😂

5y ago

Betul, ini pun dah kutip baju anak sedara. Kira baju x beli, pun dah exceed 500.

Woww bestnya

Better beli luar sis... sbb lagi murah kita dapat

5y ago

sis cuba cari kat manjaku bby mall..kat situ hrga okay..byk murah2

Kalau beli kat shopee, selalu jenguk kat shocking sale tu. Kadang2 diapers, napkin, brg2 bby ada jgk dibuat shocking sale. Mmg x rugi grab time tu.

sis cuba bndingkan hrga k..sbb tgok mcm mhal je sis dpt..byk lagi murah dri tu

5y ago

Mmg x pandai sgt, nanti sy belek2 lagi ya.

barang baby semua saya beli dekat shopee je tapi kena pandai cari yang murah lah . barang and brand baby sama je cuma kena pandai bandingkan harga . saya bajet rm800 pun dah lengkap semua siap termasuk tilam beli.kat shopee ☺

5y ago

Wah bijak sis berbelanja. 👍

Sy suka beli benda depan2. Tp kena cari kedai la. Kedai murah org yg tgh buat prmosi

5y ago

Sy taktahu nak cari kedai mana dan suami x sempat nak bawa sy keluar dgn kerja dia camtu.