36w 3d

Makin dekat due makin cepat mengah n semput..Smpai nak bernafas pon susah..Panas dye xyah cerita..Smpai husband pon tgur piawwnye berpeluh...Skrg bt keje skit je dah rsa penat sgt2 n cepat rsa mengantuk(kje nak tido je)...??

1 Balas

wahhh sy yg 26week pun tak blh tahan panas . berpeluh² tido mlm . 😵😵 nafas pun da mula semput² huwaaaaaa😭😭

5y ago

mmg 26w dh rsa 2x pnas..tgu skit hari lagi sis, pnas smpai xbleh bwak bincang😂 tmbah lagi dok kat srwak ni ipu tggi..Dok ngadap kipas 24jam pnas sgt😭