baby kecil ?

makanan/minuman apa ye untuk membesarkan baby? sekarang sy preggy 35 weeks, tp doktor kata baby kecil, baby kecil mcm 33 weeks.. so doktor kata kalau 2 minggu akan datang baby still kecil sy kena bersalin induce.. tapi kalau baby mau membesar and saluran darah okay tak bersalin induce.. thank you in advance untuk ibu2 puan2 yg menjawab nanti ye ?

2 Balas

Berat baby skrg berapa dik?

5y ago

hb mmg turun naik tapi cantik je kak..hari slasa tu cek 12.3 .. sebulan sblm cek hari slasa tu 14.3