apa patut saya makan sewaktu mengandung anak perempuan?

Makanan sewaktu mengandung anak perempuan

52 Balas

yang penting makanan sihat...tak ada pun makanan khas tuk baby girl or lelaki sis....kalau sis tanya pakar permakanan dekat hospital pun...susah dia nak jawap pertanyaan sis ini

Tnya soalan kurang cerdik..dpt jwpn pun krg cerdik la..apa benda la bezakan mknan utk anak lelaki ngan pmpn..bnda common sense kottt..

Soalan susah. Nnti tanya yg pakar dlu. Hahaha. Aduhai. Makan je la apa2 yg menyihatkan sis. Perlu beza ke pemakanan mengandung baby boy n girl. 😆

Mkan ja sis apa yg sis rasa nak makan yg penting khasiat. ...laki ka popuan ka sama ja sis makanan waktu mengandung😊

Hahaha trima kasih semua.. Sy akan sampai kan jwpan tak brapa cerdik ker org yg spatutnya.. Tq all muah

Eat all u want and all u can as long as its healthy and gokd for u and the baby in ur tummy

makan makanan seimbang. takde makanan yg khas untuk bayi perempuan sis. sama je. 😅

Hehehehe.. Sis mkn je apa yg sis nk makan..Yg penting halal lg bkhasiat 👍👍👍

Tak salah bertanya.. Jawab dgn elok je.. Pikir baik² ye puan² semua..

apa soalan nie....nk jawap pon kne pikir panjang nie....hahahahaha