Apakah pandangan anda tentang makanan organik?
Voice your Opinion
Dinilaikan terlalu tinggi
Memang bagus, tapi mahal lah, jadi kami makan makanan biasa je
Hanya makanan organik dibenarkan di dapur saya
Tak tahu lah

6417 respon

17 Balas

syukur saya memiliki halaman rumah yang luas..jadi saya manfaatkan untuk bercucuk tanam..menanam dengan cara organik.bebas kimia

Makanan organik memang terbaik...tapi iya...memang agak mahal...memang kena ikut bajet juga kalau mau amalkan 😌

bg sy baik.. tp sy akan msk ape yg ada di dlm peti n yg akan membuka selera anak n suami..

not a purist when it comes to organic food... as long as its real food... not processed.

makanan organik mmg mahal la, tapi sy beli ape yang segar dah cukup

Makanan organik bagus,tetapi harga agak mahal

biasanya sayur je I beli organik

Bagus,tetapi harga agak mahal

ikut bajet jgk jarang beli

bagus kok makanan organik