Ikhtiar Ambil Overnight Oat & Anggur, Bayi Lahir Bebas Jaundice!

Makanan ibu untuk bayi kuning sebenarnya boleh diamalkan sejak dari mengandung. Wanita ini kongsi rahsia bayi baru lahir bebas jaundice. Mudah sangat tipsnya cuma perlu rajin! Jom baca sekarang :)

3 Balas

Actually, x de jaundice ni rezeki. For me takde specific rutin makanan yg boleh elak jaundice. Dia macam kebiasaan untuk dapat bagi baby. Amal cara yang sama, untuk anak berbeza u can see tak semua result sama. X semestinya anak sebelum x de, current baby pun x de jaundice. So it’s a luck.

Alhamdulillah rezeki takda jaundice

👍🏻