Makan zincofer

Makan zincofer boleh menyebabkan muntah ke? Sebelum ini x mkan Z tak pulak muntah lepas makan apa apa.. selepas makan Z kk beri tadi terus muntah😅 Ada cara tak .. makan Z tak muntah?

2 Balas

boleh, mungkin xserasi. blh bgtau misi utk tukar ubat. atau awk blh pergi farmasi, beli trial pack iberet/maltofer/obimin and cuba dlu. mana yg serasi, just continue mcm biasa and inform semula misk

cuba makan sebelum tidur. dah makan trus tidur. sbb saya pn cmtu. makan pagi dlu . tapi xboleh buat kerja loyaa je. tukar malam okay je hb pun maintain okay