berapa lama ceaser mom boleh makan seafood ye?korang yang ceaser makan berapa bulan?

makan seafood selepas ceaser

3 Balas

ikut atas orang jugak..try mkn slow2 dulu tgok awk alergik atau tak..kalau saya lpas 2 bln bru berani nk try tpi alhamdulilah xda apa lg so far..

Sy lpas 2 bln haritu try mkn, tp lepasnya gatal sedikit kt tmpt czer. So, stop lah. Tgu plk lpas 6bln mcmne.. Awk kena cuba dlu. Tp jgn byk

4-5bulan keatas mcm tuh la ,sbb saya jenis alergi seafood. ada la lepas pantang try makan, gatal gila tempat czer.