7 Week N Keep Feeling Hungry

Makan malam pun dah. Tp jam2 sekarang (10pm/11pm), perut selalu meragam nk makan.. Nak tido pn susah. U olls rasa begini x?

5 Balas

Ha ah. Masa saya 6week dgn 7week pun macamtu. Padahal dah makan malam dah. Ayoii dia punya lapar takleh bawak bincang. Tepat pukul 4pagi pulak tu bangun lapar. Makan.. bangun lagi pukul 6 minum air alas je. Pukul 8 bangun lagi sarapan. Haha skrg dah 8week. Kurang sikit bangun pukul 4pagi. Sbb ngantuk sgt. Siang tak tidur.

Samalah tu sis dgn sy dr start preggy hgga skrg ni 16w..10-11pm p mkn nasi lg,jd sllu msk lbh. Lps sejam bgtu p lg goreng telur/fun fries atau buat susu..full perut br dpt tido

yer ni mmg akan tjadi hahaha smp la sy alami alahan truk trus cut n drop berat time tu huhu mjur hb tk trun.. tkpela mkn jela heheheh

Normal sis. Sama lah saya masa pregnant 🤭✌🏻

Mkn biskut2 ke..hehe