Berapa kerap anda makan di luar bersama keluarga dalam sebulan?
Voice your Opinion
Setiap hari
Setiap minggu
2-3 kali sebulan

4151 respon

23 Balas

nda prnah mkn d luar, tapau ja. hebat2 anak sis ne 5tahun girl ,3tahun boy ,4bulan boy. nda kita tmakan, semua btumpahan.. seteres sis. 😆

dlm seminggu mesti ade mkn luo.. esok da ade baby mungkin da jarang mkn luo.. 😂😂

tgok keadaan.. sebulan sekali xpun setahun tu boleh dikira berapa kali

Jarang.. Sebulan pun belum tentu. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

dh lama xkeluar sejak pkp..beli bungkus mkn di rumah ja..

Seminggu sekali atau 2 minggu sekali 🤗✌🏻

xpernah da bwa sejak pkp lgpun anak masih kecil

last pun thn lps sbb sempat blk kg time pkpp

Setiap kali berjumpa. Bonding time🫣

sebulan sekali pun payah dah sekarang