ada tak yang time pregnt ni berat tk naik ? ada tips tk nk naikkn berat time pregnt

makan banyak pon berat maintan je #bantusharing

15 Balas

saya pun xtahu la mcm mana sebab berat asyik naik je setiap kali jumpa misi. misi garang, asyik kena bebel je pasal berat ni. nak maintainkan tapi mulut ni asyik lapar dan nakkan yang manis² je. sekarang baru trimester kedua, dh kena bebel bab berat bdn ni. huuu

5mo ago

nurse tu risau saya kena sawan, sekarang kena check tekanan darah tinggi seminggu 3-4 kali. dah cuba kawal makan tapi lapar sngt, ank aktif gerak² lagi la lapar 😅🥲