ada tak yang time pregnt ni berat tk naik ? ada tips tk nk naikkn berat time pregnt

makan banyak pon berat maintan je #bantusharing

15 Balas

I la tu. Sepanjang pregnant naik 4kg je. Tp baby keluar 3.33kg. Asalkan baby berat naik elok ok je sis

5mo ago

alhamdulillah. last scan oke je 33w bby 1.9kg++ mcm tu la. bacaan ketuban pon cantik. result test thyroid pon normal je. semua ok la. tula mybe depend pd kk jgk kot. ni minggu depan nk kena jumpa pakar pemakanan plk. ikutkan due xlama dh 11/1. tapi nurse nk refer jgk ke pemakanan. follow jela. hehe

Awk berapa week? Sye pun maintain sampai 7 bulan. Atas daripada tu memang 1,5kg sebulan 🤣

Untungnya sis huhu saya berat buka bku 47kg skrg 59kg dh baru 7 bulan🤣

Sama la sy dri buka buku sampai skrg 7bln berat turun 2kg . xnaik

byk kn mkn bnde2 berkuah..