Baju baby

Mak2 ade cadangan tak untuk jenama baju sesuai utk bayi newborn. Maklumla first baby. Excited sikit. Ade org cakap jgn amik yg mahal2 sbb baby cepat besar, pkai skjp je.#ingintahu #firstbaby

21 Balas

better jangan beli size newborn..Bby saya lahir2 3.8kg,baju size newborn langsung xpakai sebab xmuat..Naseblaa masa beli ritu untuk size newborn selai je buat syarat.Saya banyak beli size 0-3/3-6bulan untuk baju jenis biasa..Kalau rompers saya ambik size 3-6/6-9