Baju baby

Mak2 ade cadangan tak untuk jenama baju sesuai utk bayi newborn. Maklumla first baby. Excited sikit. Ade org cakap jgn amik yg mahal2 sbb baby cepat besar, pkai skjp je.#ingintahu #firstbaby

21 Balas

Uniqlo, Anakku, Fiffy smua kain ok. Betul. Ambil saiz yg bukan newborn. Preferably saiz 3-6 months. Esp utk baju pertama dia. Kdang baby kita lahir sedia besar atau cepat naik berat. Sedih nanti kalau baju2 baby x boleh pakai lagi

Sya semua beli kt shopee sis comel2 dn murah kualiti kain pun ok.. Sya beli baju ni pun rm27 je comel kan hehe.. Itu satu set dgn topi n stoking sekali

2y ago

Tq aunty 😍

Beli kat shoppe je! Murah and yes pakai kejap je. My baby dah 8 bulan ni baru la belikan dia baju kat kedai, h&m, poney, uniqlo 🤭

Sy beli bju newborn msa first baby bawah 20helai Yang lain sy ambil 0-3/3-6 month sbb baby after 1m dia cpt membesar lg klau yang mmg kluar2 bdn dh semangat tuuu…

Beli yang mahal ni bagus sebab boleh recyle sampai adik²nya nanti and tahan lama.. Tapi apa² pun ikut kemampuan masing..

Sis beli skit je sbb baby cpt besar kang beli yg mahal2 kang kjap je pakai sbb baby dh membesar

Kt shopee brand Fancy Baby, kain berkualiti mcm brand mahal tp harga murah

simpan ja biar pun dia tida muat suda.. kan nanti ada baby ke 2 pulak

Baju NB langsung sy x beli.. beli Fiffy terus yg 3-6 & 6-9 months.

bli dkt shopee je.. sana murah².. baju baby kejap je guna..