Baju baby

Mak2 ade cadangan tak untuk jenama baju sesuai utk bayi newborn. Maklumla first baby. Excited sikit. Ade org cakap jgn amik yg mahal2 sbb baby cepat besar, pkai skjp je.#ingintahu #firstbaby

21 Balas

beli yg saiz 0-3 / 0-6 month pun ok.. misi kk pun pesan mcmtu sbb baby cepat besar klau semua ambil saiz newborn rasa syg plk baru blh pakai kjp nt dia mula naik berat dh x blh pakai dh..jenama x kira jenama apa pun asalkan anak ada baju..