Alahan mengandung

mak mak kat sini ada tak pernah malas mandi kalau masa pregnant? Loya bau sabun ke apa. Mcm mna nak atasi eh? 😅 sbb bau sabun mandi je muntah

31 Balas

saya mase 3 bulan yg pertama tu. air paip rasa mcm air batu,loya bau sabun,gosok gigi pon muntah. pendek kate mmg mls btl nak mandi. duduk dlm blk air tu menung dlu sblm mandi..lpas tu tukar sabun. mcm2 jenis sabun da cuba. last skali pakai sebamed anak pnyer🤭