Mainan 'indoor' mana yang anda selalu lakukan bersama keluarga?
Voice your Opinion
Catur
Permainan kad
Sahibba/Scrabble
Lain-lain (sila nyatakan)

3206 respon

67 Balas

mcm2 monopoly,puzzle,carrom,scrabble,all board games,congkak,tekateki,saidina,jutaria,pingpong,ps5,games2 lama zaman sekolah yg teka country,haiwan,semua tu ada main dlm rumah😅🤣

painting, dancing, singing, hide and seek,reading#every single day same routine #baby1year1month

Atas pemintaan anak2 ku..main sorok dlm rumah smpai tk jumpa pn ada..🤣🤣

mcm² buat...tambah² musim pkp ni...yg outdoor pn dh jdo game indoor...😆

Saya dengan husband memang table top gamer. Kami collect boardgames juga

congkak.. sye ada sediakan playground dirumah untuk anak..

Main game gadget / saidina / jutaria /challange

Wow.. Puzzle word #TAPSupermoms #TAPxTanamera

Tengok TV je 🤗✌🏻. Takde mainan indoor

Tak ada semua sibuk masing² dgn hp 🤳🏻