Hati2 dengan manusia MAIESIOPHILIA!

Maiesiophilia membawa maksud gangguan seksual yang merupakan kegairahan seksual apabila melihat wanita mengandung. Meskipun hanya sekadar melihat gambar perut, golongan ini mampu berfantasi secara melampau. Si maiesiophilia umumnya tertarik untuk melihat ke arah payudara dan mampu membayangkan tubuh wanita hamil tanpa seurat benang.  Faktor-faktor lain yang memikat mereka: Hormon feromon yang dilepaskan oleh wanita hamil mampu menekan kadar testosteron dan meningkatkan produksi hormon prolaktin lelaki. Perasaan ingin melindungi, membelai atau memanjakan wanita hamil. Kehamilan adalah bukti kesuburan dan tanda anda telah ‘bersama’ dengan suami. Pengalaman tersebut membuatkan anda sebagai objek sasaran paling mudah. Tarikan memori masa kecil, contohnya sewaktu kecil melihat ibunya mengandung atau menyusukan adik.

27 Balas

Info yg bgus klu ade yg share bby bump bg je info ni ..xprlu la report2 dorng hehe