Bila pakai bantal baby?

Bila mommies pakaikan bantal untuk baby ya? Atau umur berapa yg sesuai? Anak mau dekat 4 bulan sudah, sy x pernah pakaikan bantal lg

5 Balas

Tak perlu bantal pun. Lagi2 masa baby ni, tak digalakkan. Berisiko. Anak saya 2y5m masih tidak berbantal. Tunggu dah besar sikit, baru dia pandai guna.

3mo ago

Ohh mcm tu.. ok tq sharing

anak saya ada bantal pun.. last² turun jgk kepala tu dari bantal.. 😅

Anak saya dah 2y tahun pun tak pernah pakai bantal lagi

bby sg da 10m xprnh pakai bantal