Nak tanya baby 5 bulan lebih boleh ke susu untuk baby 6 bulan??? Sbb ada org bagi susu kat baby ...

Mahu bertanya

3 Balas

Kalau ikutkan tak boleh. Especially baby bawah 6 bulan sangat strict bab pemakanan which hanya perlu susu shj tak boleh ada campuran lain. Baby 6 bulan ke atas takpe dah boleh masuk solid dlm badan

3w ago

Ya betul. Kena ikut pack susu tu umur berapa sesuai. Tahan berapa lama, bancuhan semua ikut arahan pada packaging

orang bagi yg dah bancuh ke susu tepunf

3w ago

ooo means tak bukak lagi lah kan. nanti umur 6 bulan lah bukak.