Cara untuk ketahui luka di dalam sudah sembuh atau belum?

Macamm mana nak tahu jahitan dalam dah sembuh? Jahitan luar dh sembuh, dh 57hari. Boleh tolong kongsikan tips?

Cara untuk ketahui luka di dalam sudah sembuh atau belum?
22 Balas

kering, nampak cantik, x merah, sembuh la tu.. tapi bahagian dalam, memang amik masa

4y ago

yg tu sy x pasti.. kadang dah bertahun pn ade mommy masih sakit lagi.. jgn angkt2 berat la.. slowly in motion..

Sy punya dia sembuh sendri..tiba tiba je dah takde .janji pandai jaga..

Saya rasa cara nak tahu luka dalam sembuh better pergi rujuk doctor.

kalau xde pedih, rs tegg or pndarahan lg kot.. x sure juga..

Kenapa sampai nk tnjuk gambar cmni?x paham la...geli tau x

Eyy ape tu...smpai ni pon nk amek gambo..sakai

2y ago

mana gambar daging

Masa nurse dtg rumah @ terus p jumpa doc bgtau.

Bagi saya kalau tak rasa ngilu dah sembuh dah

Sis guna iodin x.... Iodin tu la yg matikan daging

4y ago

Iodin tu nk dpt kt mne ... sbb nurse xde bg pon lepas bersalin hri tu

Padam or nk report?