baby 6bulan sembelit

Macamana nk atasi baby 6bulan sembelit..dh 3ari sembelit..jd risau sy bila bby meneran..smpai melecet...

2 Balas

psty kn bby ckp mnom air. .buah sbgai snack . .thk mknn ape yg dye x bole mkn..cnth ary ny mommy buat nsi ngan carrot. .ary ny x berk .cba esk ngam carrot plak..stil x berk. .so dye z bole mkn carrot ngan nsi. .kne ade ayur hijau. .😊

bagi mkn buah naga, betik, sayuran berdaun hijau. air masak secukupnya