Tips agar cepat kontraksi

Macamana nak buat kontraksi ye? Dah macam2 saya buat jalan kaki setiap pagi, jalan itik, buat senaman, main gymball, selalu bersama suami tp baby senyap je duk dalam perut ni takde tanda2 lagi, mommy2 ada yg boleh bagi tips tak?

14 Balas

entah lah awak saye punnn gini jugakkkk hari nih pun 20 kali saye turun naik tangga rumah,senaman kupu kupu bagai 50 kaliii..bila sampai masa dia nak keluar baru keluar agak nya 😂😂😂😂

1y ago

sama