Kencing kotor

Macam nak bagi hilang kencing kotor ni, lepas bersama akan mandi teruih n air masak berliter liter la minum hummm buntu#firstbaby

14 Balas

Kencing kotor sbb apa? Sbb keputihan ke? Kalau sbb keputihan kena treat keputihan tu, insyaAllah okay. Kalau sbb kurang air, mmg kena byk minum air masak. Mcm sy sbb keputihan, doc bg ubat utk keputihan, ubat bg lawas kencing. Next checkup okay dah. Tapi kalau tak oky jgk kena jumpa doktor plk.