Kencing kotor

Macam nak bagi hilang kencing kotor ni, lepas bersama akan mandi teruih n air masak berliter liter la minum hummm buntu#firstbaby

14 Balas

Sya 35week 5days rsa kencing lain dripda lain, pgi hospital takut ada apa², plus lgi perut kerap mengeras sejam ada 4,5 kli skit seluruh perut, bila pgi hospital doktor ckp sya kencing kotor, so msuk ward trus diaorng Bgi antibiotics Dngan ubat buka jalan Bawah sbb before msuk ward doktor seluk Bawah 2 kli, ckp bukaan dah 2cm,emergency branak, tak sangka baby sya awal kluar,