Assalamualaikum mommies... Nak tanya berkenaan buku pink tu..

Macam mommies2 ada nampak dekat buku pink ni ada bahagian kedudukan presentasi... Dia tulis paip... Kalau not paip

Assalamualaikum mommies...
Nak tanya berkenaan buku pink tu..
2 Balas

Bukan paip sis, tp palp..singkatan utk palpable. Maksudnya itu bila misi dpt detect jantung bby pkai doppler. Yg gmbr kedua tu checkup 11w kan? Mmg tak ada pun, sbb misi guna doppler utk detect jantung bby start 20w.

ok ya palpable...hmmm....maaf puan iera...saya 9 minggu 1 hari dah boleh dengar jantung baby...jap saya tunjuk video klinik tu ya...