fully bf + pil noriday

Assalamualaikum.. Sy nk Tanya mommy..BBY Saya dah masuk 4 bulan..sy fully bf Dan ambil pil perancang noriday masaalah saya is..normal ke sy x bernafsu langsung..lpas 100 Hari Saya ad bersama dgn suami sekali..tapi dia punya sakit...kluar air Mata..sy jdi trauma nk bersama..sakit, pedih n rasa terbakar..x dpt nk xplain rsa sakit tu...sy kesian Kat suami..dia seolah2 merajuk...sungguh sy buntu...suami dah try pki gel..tapi mmg x membantu langsung???...ad ke mommy yg jdi mcm sy...perlu ke sy mkn jamu atau ap2 yg boleh menaikkn nafsu Saya.. #fullybf #norriday #c-section #bby4months

2 Balas

Try berurut,mkn jamu untuk dalaman..mybe sis trauma berslin..

Sorry tanya bersalin normal ke ceazer?

5y ago

Czer