Masuk laluan

Macam mane nak tahu baby dah masuk laluan ye ?

6 Balas

nurse ckp, bila time jln tu tak seselesa sblm kepala baby masuk laluan. nurse yg cek saya masa 39w tu blh rasa jumpa kepala baby, boleh gerak2kan lg. masa tu belum engaged lg.. pastu kena scan

orang kata salah satunya ialah perut kita dah kebawah, nafas kita semakin lega (tak susah bernafas lah camtu) dan scan pun doktor akan bagitau baby dh ke laluan

Kalau sy hari tu masa scan dr bagi tau. Lepastu rasa perut turun ke bawah dh. Lepastu rasa tak larat sangat dh nak jalan.

melalui scanning.

Scanning sis

Melalu scan