masuk laluan

mommies nak tanya siapa yang ada experience yang macam mana nak tau baby dah masuk laluan? #ingintahu

2 Balas

biasanya nurse akan bagitau bila kepala baby dah engage dlm laluan. kalau nurse tak cakap apa2 time check tu,sis tanya la. tp akan rasa ngilu dekat bawah ari² bila kepala baby dah masuk laluan.

9mo ago

i see okay. sebab last time checkup baby belum masuk laluan. This week ada check up later i tanya. thank u!

kalau pngalaman sy, kamu akan rasa kebas2 kat celah paha , kerap2 mengeras dan rasa lendir2 pn kerap keluar . itu kalau sy lah ..

9mo ago

begitu... thanks anne