Demam

Macam mane nak hilangkan deman,selsema dan batuk ketika hamil yer?

2 Balas

Demam boleh je makan paracetamol. Tapi yang biasa punya. Selsema tu makan je buah oren banyak². Tapi, kalau tak kebah juga. Boleh je minta antibiotic yang save untuk pregnancy.

normal time pregnant kalau demam dan selsema , batuk .. kerap mnum air suam .. nanti 2 3 hari ok laa tu .. kena cuaca jugak .. ibu hamil lebih cepat kena skit ..