Makan Follic Acid / ubat nak muntah

Siapa sini susah makan ubat mcm follic acid, obimin .. nak makan je terus nak muntahh xboleh masuk.. aduhh takpe ke masa makan follic acid tak consistent ? kadang mkn pagi kadang mkn malam .. kena ikut mood jgak baru dpt makan ubat

2 Balas

Beli chewable tablets prenatal vitamins if susah nk telan pill. 😊 hope this helps. Folic acid sgt penting in pregnancy.

boleh je sis.. yg penting kna mkn tiap hari ubt2 yg nurse bgi tu..