loya

Macam mana ye nk hilang kan muntah loya pening nie... jadi serba xkena la nk wat keje

1 Balas

Saya pun muntah loya teruk . Memang jadi tergendala semua kerja. Jangan biar perut kosong, sebab perut kosong , tu yang loya. Banyakkan minum air tapis atau mineral. Makan biskut untuk kurangkan loya, atau buah. Banyakkan rehat, jangan biar perut kosong. Kalau tak lalu makan pun, kene makan sikit, tapi kerap. Take care sis! ❤️