takdak pengalaman

Macam mana proses nak scan kandungan melalui bawah tu ye. Macam mana nak mintak scan melalui bawah tu kat klinik swasta. Haha sorry takde pengalaman. Ade sape2 boleh bantu. Terima kasih

5 Balas

Proses dia tak sakit dia masukkan 1 benda..Saya time usia kandungan 2 bulan scan dari bawah jugak sbb scan kat perut tu doc ckp tak blh nmpk

Booking date dekat klinik swasta yg nak pegi tu. Nanti dtg je klinik swasta kata nak scan. Kalau awak luck, dapat tahu jantina dah hehehe

dokto masukkan muncung itik tu pastu masukan kamera plak.. itu yg sy ase dulu masa nak tgk heartbeat baby sbb scan xnampak

Kita bkn boleh suka² minta nk scan bwah tanpa arahan doctor atau disabit kan sebab² tertentu

Make sure klinik tu ada buat tvs. Kalo xde, sia2 je awk gi kat dia nak mintak scan kot bawah.