Anak tak boleh jauh dari dia, buat kerja depan mata pun still menangis. Umur nak masuk 10 bulan.

Macam mana parents buat ya?perlu letak dalam walker tak untuk dia ikut je dekat dgn kita?

4 Balas

Saya mmg letak anak dlm walker since dia 7m (dah merangkak). Sebab anak saya berat dah nk 9kg, saya pulak czer. Pernah try carrier tp badan saya sakit. Letak dlm walker tu saya sentiasa peratikan dia, tak lepas gitu je dlm walker. Dptlah buat2 kerja. 10 bulan dah berjalan, kurung dlm playpen pulak tp tetap nangis adehhhh so letak jugak la dlm walker sbb dia tak reti panjat keluar walker lg

saya pkai carrier je sis, letak dia kt blkg .. mmg jenis xboleh berenggang dgn ibu .. sis try dulu, tgk mcm mana .. try n error, klau nk try walker pun boleh.. saya xtry walker sbb letak dlm carrier dri dia 8 9bulan xsilap, diaa okay janji melekat dkt bdan saya 😅

saya letak dalam walker tapi sambil buat keja kat dapur saya perhatikan jugak kalau dia hilang dri pandangan sbb anak suka explore ruang tamu ..

boleh guna walker.