Macam mana nak tahu

Macam mana nk tahu,yg selalu lapar ni mak ke anak dlm perut? Bru lepas mkn nasi..duduk kjp x smpi 5minit dh lapar blik...?

16 Balas

baby kot. sme mcm sy kalau mkn skit ke apeke yg kte rse dh knyg tp blm tntu yg dlm perut ni kenyang sis. smpai sy rse nk ngs nk kena makan je. pdhal bru lps makan. kakak ipr sy ckp tu tndaa baaby nk membesar. so kte xleh pentingkan diri sndrila. risau tkt pape jd. ble baby lpr dy akn kuat tendaang bergerak aje keje. kalau lmbt makan skit dy aakn jd slow gerakan dy. last2 senyap.. sy ni kdg2 sedih sbb selfish sgt dgn ank sndri. skrg dh msuk 7 bln kejenye makan tido makn tido . 😆😆😆 . xsbr nk tnggu dy keluar ... rse xleh go on dh dgn bdn cmni dgn x selesanye. nk jalan2 dlm mall pun rasa skit sbb berat sgt perut ni.