Bulu mata dalam mata baby

Macam mana nk kluarkan bulu mata dalam mata baby ye.. . Nmpak ada bulu mata dlm mata baby... Mata xde merah atau bengkak..

2 Balas

kalo saya tak keluarkan. sebab babykan nanges. nanti air mata tu yang akan keluarkan sendiri bulu mata tu. jangan guna tangan kita. sebab tangan kita ada habuk yang kadang kita x nampak pon takot sakitkan mata baby Kalo sis free boleh join grup telegram mama tuk kita kongsi ilmu n sembang santai https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

4y ago

Done join.. Tq

Tak perlu keluarkan sis, nanti bulu mata tu keluar sendiri. Bila dia tidur tutup mata, bila dia mengantuk gesel2 mata atau masa dia menangis