Baby dan asap rokok

Macam mana nak tegaskan yang baby tak boleh bau asap rokok ??? Nak marah orang tua😭 Saya sendiri pn jenis tak tahan bau asap rokok, baby mcm mana la😭 Bagitahu suami dia pn taktahu nak kata apa

4 Balas

Huhu same like my fil, rilek je merokok depan anak saya… kadang buat buat lari or tutup hidung tapi still sama, taknak balik kan suami ajak balik nanti dicop derhaka pula. Menda tak kena memang seronok la tak salahkan rokok, bila dah jadi baru melopong masing masing. BENCI

Kata kat dia asap rokok boleh buatkan baby kena SIDS. Cari video ke apa ke post kt fb/whatsapp status

kalau tak berani nak bsuara , maybe awak patut elak atau jauhi anak dari jumpa org tuh.

Aduhai. Serumah ke?